De leasevarianten bij Bedrijfswagenlease.nl

Operational lease

Operational lease is de meest toegepaste vorm van leasen, in het maandbedrag zijn opgenomen de volgende posten: afschrijving, rente en beheerskosten, motorrijtuigenbelasting, verzekering en onderhoud. Bij operational lease weet u als klant exact waar u aan toe is per maand. Bij verzekering die bij de prijs is inbegrepen gaat Bedrijfswagenlease.nl een stapje verder. Naast de gebruikelijke WA/Casco verzekering is ook de inzittenden verzekering standaard. Niet inbegrepen zijn uiteraard de kosten voor wassen, poetsen, parkeren en boetes.

Financial lease

Bedrijfswagenlease.nl hanteert zowel financial- als operational lease afhankelijk van de klantbehoefte, bij inzetten van bedrijfswagens bijvoorbeeld kan het belasting technisch gezien gunstig zijn te kiezen voor financial lease. Graag laten wij u in een persoonlijk advies zien wat de voor- en nadelen kunnen zijn van deze financieringsvorm.

Short lease

Door de inzet van jong gebruikte auto's is de Bedrijfswagenlease.nl formule bij uitstek geschikt voor korte leasetermijnen. Stel u neemt een vertegenwoordiger in dienst, deze zal in het algemeen eerst een proefperiode moeten doorlopen van bijvoorbeeld een half jaar. Via short-lease van Bedrijfswagenlease.nl kunt u op vaak voordelige wijze zijn mobiliteit verzorgen. Na de proefperiode zit u dan niet met een duur leasecontract dat nog twee jaar loopt. Mocht de proefperiode over gaan in een vaste verbintenis dan is Bedrijfswagenlease.nl de aangewezen organisatie van het afsluiten van een leasecontract voor een nieuwe auto.

De leasevarianten

Bedrijfswagenlease.nl biedt u meerdere leasevarianten aan. Klik hieronder voor minder informatie.

- Leasen bij Bedrijfswagenlease.nl
- Operational lease
- Financial lease
- Short lease

Selecteer uw merk

Bedrijfswagenlease.nl B.V. | D.J. Bunschotenstraat 14 | Goor | Hof van Twente | Tel:0547261093 | e-mail:info@bedrijfswagenlease.nl

Bedrijfswagenlease.nl is onderdeel van H&H Finance B.V. | Privacy statement | disclaimer | Website door Websale.nl B.V.Kerkstraat 24 7471 AK Goor